Vermogensbeheer:

Long Run Value fund facts

Hier vindt u de belangrijkste gegevens over de inrichting van het beleggingsfonds Long Run Value. Tevens treft u hier praktische informatie over deelname en het openen van een account.

Beleggingsstrategie

Vermogensbeheer binnen Value Group gebeurt middels een duidelijke en rationele beleggingsfilosofie. Dit onderdeel licht de strategie toe en verduidelijkt de praktische invulling daarvan.

Veelgestelde vragen

Op deze pagina vindt u antwoorden op de meest gestelde vragen over vermogensbeheer bij Value Group.

Stel een vraag

Heeft u vragen die niet staan vermeld onder ‘Veelgestelde vragen’? Neem dan contact op met de beheerder middels dit formulier.

Mededelingen

Op deze pagina treft u belangrijke mededelingen van de beheerder met betrekking tot het Long Run Value Partners Fund.

Aanvraag informatiepakket

Ontvang een fysiek exemplaar van de informatiemap van het Long Run Value Partners Fund en ontdek welke rol waardebeleggen in uw vermogensplanning kan spelen.

Abonnement op de nieuwsbrief

Ontvang het kwartaalbericht telkens na verschijning direct in uw brievenbus of inbox.

Documentatie

Hier vindt u belangrijke documenten, brochures en het archief van kwartaalberichten.

 

Privacy Statement

Vastgelegde persoonsgegevens zijn beschikbaar voor Van Der Weele Capital B.V. Daarbij blijven onverkort de interne en wettelijke regels voor de uitwisseling van persoonsgegevens van toepassing.

Bij de verwerking van persoonsgegevens gaat Van Der Weele Capital B.V. uiterst zorgvuldig te werk. Van Der Weele Capital B.V. verzamelt en verwerkt gegevens over cliënten en bezoekers van deze website ten behoeve van haar bedrijfsvoering, om producten en diensten onder de aandacht te brengen en beschikbaar te stellen die voor u interessant kunnen zijn en om webstatistieken te ontwikkelen. De door u verstrekte informatie zal worden gebruikt om zo nodig contact met u op te nemen, bijvoorbeeld om u te informeren over wijzigingen in de functionaliteit van de website of om u diensten aan te bieden waarop u prijs zou kunnen stellen (tenzij u hebt aangegeven geen aanbiedingen van diensten te willen ontvangen). Op alle aanbiedingen eventuele aanbiedingen die voortvloeien uit het gebruik van deze website zijn de verkooprestricties vermeld in de disclaimer van deze website van toepassing.

Indien u via deze website of per e-mail aan Van Der Weele Capital B.V. vragen stelt, uzelf aanmeldt voor de nieuwsbrief of uzelf aanmeldt om op de hoogte gehouden te worden van nieuwe informatie, worden uw naam en e-mailadres en overige gegevens gebruikt ter beantwoording van uw vraag of om u de gevraagde informatie te versturen. Ook worden de persoonsgegevens verwerkt voor toesturen van informatie.

Mocht u commerciële informatie van ons ontvangen en geen prijs stellen op verdere ontvangst daarvan, dan kunt u dit aangeven via info@valuegroup.nl. Wij zullen u dan niet langer informatie sturen.

Op de website van Van Der Weele Capital B.V. worden links naar andere websites vermeld. Van Der Weele Capital B.V. draagt noch verantwoordelijkheid voor de inhoud van de sites, noch voor het privacybeleid van de betreffende bedrijven of instellingen.

Van Der Weele Capital B.V. verstrekt tot u herleidbare gegevens niet aan derden, tenzij zij daar wettelijk toe verplicht is.