Vermogensbeheer:

Long Run Value fund facts

Hier vindt u de belangrijkste gegevens over de inrichting van het beleggingsfonds Long Run Value. Tevens treft u hier praktische informatie over deelname en het openen van een account.

Beleggingsstrategie

Vermogensbeheer binnen Value Group gebeurt middels een duidelijke en rationele beleggingsfilosofie. Dit onderdeel licht de strategie toe en verduidelijkt de praktische invulling daarvan.

Veelgestelde vragen

Op deze pagina vindt u antwoorden op de meest gestelde vragen over vermogensbeheer bij Value Group.

Stel een vraag

Heeft u vragen die niet staan vermeld onder ‘Veelgestelde vragen’? Neem dan contact op met de beheerder middels dit formulier.

Mededelingen

Op deze pagina treft u belangrijke mededelingen van de beheerder met betrekking tot het Long Run Value Partners Fund.

Aanvraag informatiepakket

Ontvang een fysiek exemplaar van de informatiemap van het Long Run Value Partners Fund en ontdek welke rol waardebeleggen in uw vermogensplanning kan spelen.

Abonnement op de nieuwsbrief

Ontvang het kwartaalbericht telkens na verschijning direct in uw brievenbus of inbox.

Documentatie

Hier vindt u belangrijke documenten, brochures en het archief van kwartaalberichten.

 

Vermogensbeheer: Beleggingsstrategie Long Run Value

Het uitgangspunt bij het vermogensbeheer van het Long Run Value Partners Fund is eenvoudig. Het fonds koopt consequent sterke ondernemingen tegen een voordelige koers met een stevige veiligheidsmarge. Van Der Weele Value Group, de vermogensbeheerder van het fonds, beoogt met deze beleggingsbenadering vermogensgroei op de lange termijn te realiseren voor de partners (d.w.z. de participanten) in Long Run Value. Bij de verwezenlijking van dit doel houdt de beheerder strikt vast aan een vastomlijnde beleggingsprocedure waarbij veel aandacht is voor de waardering en koersmultipliers van aandelen.

Beleggingsprocedure

Een visuele weergave van de aandelenselectie van beleggingsfonds Long Run Value.

» Ga naar ‘De ratio van waardebeleggen’

» Ga naar ‘De selectie van aandelen’